De voorbereidingen zijn weer begonnen...

Het organisatie-team is begonnen met de voorbereidingen voor de zevende editie van het AudioVisueel Voorjaarsfestival. Na de vorige zes edities hebben we er alle vertrouwen in dat we weer een mooie dag kunnen organiseren voor de auteurs en het publiek.

De zevende editie van het AudioVisueel Voorjaarsfestival zal worden gehouden op

zaterdag 9 maart 2024

Het AudioVisule Voorjaarsfestival in het grensgebied tussen Arnhem (NL), Nijmegen (NL) en Essen (D) is intussen een vast onderdeel geworden van de AV-agenda van de vele trouwe inzenders en bezoekers. Het festival is multimediaal en multinationaal, een grenzeloos festival.

De organisatie is in handen van AV-groep Nijmegen, NVBG-regio Arnhem en AV-Kreis Essen. Voor het publiek hopen we vooral op veel bezoekers uit de hele grensregio. Maar ook iedereen van (ver) daarbuiten is van harte welkom.

Voor de inzendingen rekenen we op de bijdragen van vele auteurs, zonder onderscheid naar woonland. In de laatste editie zaten inzendingen uit Nederland, Duitsland en België.

Op deze website vindt u alle informatie over het AudioVisueel Voorjaarsfestival dat gehouden wordt in de theaterzaal van Voorzieningenhart De Klif in Nijmegen (in de wijk Oosterhout).

Voor de diverse onderwerpen kunt u kiezen in het menu bovenaan de pagina.

Op dit moment is de beschikbare informatie nog beperkt. In de aanloop naar het festival zal de inhoud regelmatig bijgewerkt worden, dus kom gerust nog een keer terug.

Mocht u toch niet vinden waar u naar op zoek bent, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.